Jag skämtar ganska mycket med mig själv i den här bloggen

 så bli inte oroade om ni inte förstår något.Ovan: Pretantiöst och Stereotypiskt; Episk Fantasydikt anno 2006

(Det är ett skämt)
Dagens riktiga låt är förresten Romeo och Juliet respektive Uncle jonny, båda med The killer.sNån jävla rymdfarare, nått datum

Jag har stekt som fan idag och igår, jag klippte mig nyss, jag har haft en del kul för mig till skillnad från vanligtvis och har inte bloggat därav. Ni älskar mig ändå. Albins chips smakar skit och han spelar super mario 64, asfräsigt, och jag och elmer ska nörda ner oss i sommar någon gång. De real deal.

Jag klippte mig ashäftigt, om ni vill se hur det blev kan ni ju kolla på varenda jävla ställe på nätet, eftersom att alla tydligen var extra jävla sugna på att fota idag. Jag hade asmassa bra idéer om vad jag skulle skriva igår natt, men d¨å gick jag och la mig istället. Jag tror att det var igår natt.

Har badat idag btw, awesome. Med re-bi-ka och moa "inte ok" edholm. Jäfligt coolt och kallt.

Jag tror att jag ska ladda upp en gammal novell jag skrev en gång om jag lyckas scanna in den. Skulle vara mysigt. Är by the way astrött. Eller kanske inte, jag vet inte. Jag vet inte hur man läser min binärklocka heller. Och jag har äckliga jävla chips mellan tänderna. brb ska kolla bilddagboken. Nuså. Fanns bara en bild. Hon var fett smexig dock.

Harvest är ett jävla spel. Massiva attack Harvest. Svårt som fan. Klarade det aldrig nå långt. Jag måste nästan skaffa wayfarers btw. Nu när jag har så stekig frisyr. Jag kanske snor nån bild någon stans ifrån och laddar upp den om jag hittar. Jag såg twilight i förrgår. Eller igår snarare eller nått mitt emellan. Tråkig film. Snygg tjej. OCH VAMPYRER GLITTRAR FÖR I HELVETE INTE

Och om ni misstolkar något eller missar någon referens så är ni för dåliga för att kasta sten.Och nej, det finns ingen logik i styckesindelningen.

Over and out, Astronauten.

Öh jo, vampyrer finns. looooooool
Dagens coolt: Att hitta alla stjärnorna i Mario 64, eller alla pokémons i opkémon röd. Eller att vara Edward vadvampyrfannuheter.
Dagens sanning: Jag är astrött.
Dagens statement: If you've got it then you've got it. Heh.
Dagens låt: Hit me Hard
Dagens sammanträffande: Att jag träffade Ylva och hur paulina nu stavar hennes namn. Eller nått sånt. Jagvetfaninte. På bussen i alla fall.


Dagens jag älskar: Rebecka

Julie - Torsdag tjugoåttonde maj

Snart är det ingen skola. Och jag hittar inte igen skivan med bilder från mellanstadiet. Det suger. Jag är arg och frustrerad. Jag vet inte varför.Dagens wtf: Jag hade 44 sidvisningar den tjugosjätte. Och inte ens ett inlägg då. Det är ju fan sär.
Dagens upplysning: Jag har astråkigt.

Dagens fortsättning: Jag är patetisk och vet inte vad som händer..

Marc - Torsdag tjugoåttonde maj

Idag har jag köpt tandborstar


Och ja, jag är snygg även när jag borstar tänderna.
Snart är det bal och skolavslutning och gud vet vad. Stressigt.
Dagens fortsättning: Jag vet inte.
Dagens tips: Man ska inte bränna festivalband det suger. Fan alltså.
Dagens sanning: Scanners suger.
Dagens måste: Jag måste börja använda fjortisuttryck från tyå något år tillbaka. "sjuk" och "sjukt" använder jag redan, men nästa etapp är typ, "typ" och "Fan alltså".Arnaldo - Onsdag tjugosjunde maj


Jävlar vad mycket som ska fixas med balen och sådära nuråva. Men typ ingen vanlig skola. Plus hade möta med ucur. Tror jag. Asfränt, superhäftigt, dundercoolt, och megatrevligt. Jag är fan astrött. Hoppas jag kan komma ihåg allt. Sen sommar. Sen iväg. Sen, gud vet vad. Sen What-a-festival tydligen.
Dagens obegrebligt: Det här händer inte, det borde inte hända och jag är osäker på om det ens gör det. Jag hoppas för i helvete att det inte gör det.
Dagens notering: Ja, jag är en hycklare som gör skriver precis sådant som jag sa att jag hatade när folk skrev.
Dagens ointressant: Jag gjorde en länk till kategori: rymdfarare idag. Sjukt mycket smidigare.

Takao - Måndag tjugofemte maj

Såg just att det är den tjugofemte idag. Yees. Pengar.
Jag har prickar på min arm som fan aldrig kommer gå bort.


Que voy a hacer,
je ne sais pas
Que voy a hacer
Je ne sais plus                      ;)
Que voy a hacer
Je suis perdu

Dagens fundering: Jag tror att jag är en helt annorlunda person när jag är ensam och när jag är med någon annan. Eller så kanske jag bara lurar mig själv.
Dagens konstigt: Jag lyssnar på spansk musik. Eller, de pratar spanska i alla fall. Eller sjunger på spanska. Inte fan vet jag om de kommer från Spanien.
Dagens sanning: The kooks mest spelade låt på Spotify sög ju.

Edgar - Söndag tjugofjärde maj

Mamma hade köpt med sig typ italiensk parmesan och grejs, så vi åt asgott.

Sjuukt braae.
Jag vet inte om jag skrev det, men urix var väldigt revligt. Och nu är det väldigt lite skola kvar. Det är väldigt skönt. Jag ska klippa mig snart. Det är också skönt. Ikväll har jag inte orkat göra någonting. Förutom att posa järnet. Bara för er skull. Exempel nedan. Jag lyssnar på manu chao. Ja. Want me to spell it out for you? Mina leder knakar och det är dags att sova.


Veckans låt på hjärnan: Killing for love, konstant verkligen.
Dagens väldigt konstigt: Jag och elmer lekte burken. Fast elmer fegade ur.


Oljeudukar, hattar, hängslen och dödskark - astronauten.

Jväla anamma

Ehpt.'

Jag hittade regnkläder jag aldrig använt idag.
Jag måste hitta sängkläder.
Jag gav regnbågsmentos till den homosexuella typen igår.
Jag är alltid superhäftig.
PS. Ni sög på att hångla med främlingar.

Yang - Söndag tjugofjärde maj

Är hemma nu.
Skulle vilja skriva en del om lite olika saker men orkar inte.
Och om jag väntar till imorgon kommer jag glömt.

Reinhard - Torsdag tjugoförsta maj

Sista riktiga skoldagen nästan. Med språknationella. Och annan skit.
Grubberevyn, nattinen.
Rebecka.

Jag cyklade hem från grubbe. Det är dimma inatt. Allt ligger sådär skönt tungt och lungt. Jag cyklade genom staden. Björkarna hängde ner över gatan och ljusen från teg speglades i älven. Det var knappt någon på stan. Utom jag. Jag och skyltdockorna. Jag undrar hur det skulle varit att gå på grubbe. Jag tänker inte ljuga, jag längtade nog bara efter att stå på scen, jag ångrar inte direkt att jag gått på haga. Jag undrar vad som hänt om man gjort annorlunda val. Eller om man gör annorlunda val.

Jag ska tydligen skriva något slags tal till avslutningen kanske. Bara så att ni vet.
Sen ska jag iväg också. Imorgon. Tidigt. Urix. Blir nog bra.

Mina händer skakar. Och jag kan höra hur det droppar i handfatet två våningar upp. Drip. Drop.p.p.
Jag är nog trött.

Vet nivad jag tror. Jag tror att tankesättet som säger att man inte kan tycka synd om sig själv eftersom att andra har det värre är farligt.

Vet nivad jag tror. Jag tror att folk som bloggar om sitt privatliv men skriver så att ingen utom de sjävla förstår är idioter. Människor som skriver kryptiska meddelanden i stil med; "hatar dig så jävla mycket för allt du gjort", eller; "jag kan inte glömma bort dig", eller liknande, borde hängas.

Är borta till på Söndag. Kan förmodligen nås på mobilen.


Dagens låt: Suspicious minds
Dagens uppdrag: Hångla med en främling. Om ni lyckats till på Söndag, och länkar till bildbevis på eran blogg, så får ni ett hemligt pris.
Dagens stulna åsikt: Det hade varit sjukt coolt att vara bra på en sak. Världsklass-bra. Pianist, eller sångare, eller författare, eller matematiker. Vad som helst egentligen. Om man var sjukt bra på det.

Jean-loup - Tisdag nittonde majOvan: Den enda bilden jag tog från italien i höstas. På någon flygplats. Helt död.Jag tar inga nya bilder, oh förresten wait, på tal om det.. Jag återkommer till det. Hursomhelst, jag tar inga bilder. SÅ jag har inget att ladda upp. Så jag laddar upp en massa gamla risiga bilder från hårddisken. Jag troar jag ska typ köra en slumpfunktion. Fast det är typ det jag gör redan lol.


Aja, det jag började tänka på förut, ska ladda över ett par skojjiga bilder imorgon. He-he. Men jag kommer fan aldrig lyckas få nog build-up. Inte ens med aids-tricket. Ni som inte vet vad jag menar kan ta er.

har splat morrowind idag. Och hjälpt en att flytta. Och varit cool. Och coolat mig.

Ditt ljus på en oförlåtande vårhimmel - Astronauten.

Jag kommer att sakna min klass.


Lite elakt. Mest roligt. Och det är ändå ingen som vet vad i helvete jag dillar om.


Edgar - Mer måndag artånde maj

Ni vill veta en annan sak jag tänkt på. Att jag kan växla ganska fort. Jag kan växla fort mellan att vara superflamsig och göra mig till och sådär trött som man är när man tycker att allt är roligt och skäms för att man skrattar, till att vara allvarlig. Tystlåten. Seriös. Till det där läget där man säger precis vad man tycker. Det där läget då man kan prata om allvarliga saker. Då man kan lyssna på andra. Då allt känns som att världen bara kretsar kring hur man själv och den man pratar med tänker. Att man inte behöver oroa sig för något annat.

Jag tror att det finns många som känner mig som bara känner mig när jag inte är allvarlig. Jag tror att jag är mig själv mer när jag är allvarlig. Jag hoppas att det är det som är jag. Och tror. Då, när man slipper koncentrera sig på allt annat. Då när man bara behöver gokusera på vad som händer just då. Jag tror att det är då jag lever mest. Det är då jag känner mig själv.

Paolo - Typ måndag artonde maj

Tjena idag ska jag spexa med ashäftig såhär i mitten sådär. För jag vill vara som alla andra coola bloggare.
Fast det är inte sant jag vill ju vara superfrän och alternativ och insiktsfull och hemlig och skriva förståeligt, oftast grammatiskt korrekt, och låtsas att jag inte lägger ned tid på bloggen för att jag är häftig och upptagen.

Och så vill jag ju vara självironisk. Framförallt det.

Idag har jag varit med Rebecka hela dagen ^^
Eller igår, eller vafan.
Igår, eller i förrgår eller vafan, så var jag uppe till assent men bloggade ändå inte. Jag tror inte det i alla fall. I så fall minns jag det inte. Vet ni vad jag borde göra? Jag borde lägga in fler bilder. Aja, det gör jag säkert någon dag.

Dagens sanning: Vi Svenskar är fan haxxor. Vi sålde skit till alla under andra världskriget, och släppte igenom tyskar så att vi på så sätt undgick att bli invaderade, och genom det fick behålla hela våran infrastruktur och kunde gömma flyktingar. Och kunde bli rika. |-|4xX

Stephen - Typ lördag sextonde maj

Jag hittar inte igen min plånbok. Den är borta någonstans. Sjukt störande. Läste boken meningen med män, eller något sådant, idag. Av Unni vadhonnuheterpåD. Dråg. Drugge. Är nog Drougge. Men jag är inte säker. Underhållande och bra dock. Jag har varit med Rebecka ikväll :)
Och missat att ha spanskamuntliga. Så det blir på måndag. Allt sista skolgrejs blir nästa vecka typ. Sen blir det Urix nästa vecka också. Blir nog bra. Jag borde lägga in mer bilder på den här bloggen. Det är Phett drygt med bara text. Det kan jag säkert få till någon gång. Din ledstjärna i ett kallt och obehagligt universum önskar eder en God Natt.
Som Jesus ungefär.
Dagens underhållning: Vetfan. Finns ingen bra underhållning. Skit i det då. För i helvete.
Dagens tips: Gå utomhus på natten. Ljust och trevligt.
Dagens textutdrag:
My mind is clearer now.
At last all too well
I can see where we all soon will be.
If you strip away The myth from the man,
You will see where we all soon will be. Jesus!
You've started to believe
The things they say of you.
You really do believe
This talk of God is true.
And all the good you've done
Will soon get swept away.
You've begun to matter more
Than the things you say.
Ni som inte vet vad det är kan ju ta er.


EDIT:

Alla kända bloggar är asfula. ASFULA. Såhär, asdålig layout och design. Verkligen skitkass. Jag blir fan arg.

Så jävla coolt


Jean-Pierre - Torsdag fjortonde maj

Jag har dansat fram idag, och då menar jag inte att jag varit glad. Tvärt om typ. Ne, bara dansat bokstavligt allmänt häftigt talat. Det är coolt tycker jag. Vill någon veta vad jag tillbringar typ en tiondel av mina kvällar med att göra? Eller egentligen bryr jag mig fan inte om vad ni vill, jag skriver det ändå. Släpper in eller ut katten. Det tar seriöst upp typ en halvtimme varje kväll. Hon ska fan alltid in eller ut. Och nu ska jag typ lyssna på den där vaddennuheter med dom där två sexiga emosarna. Som man tror är lesbiska. Undra om dom är det. Äh. Vem bryr sig. Såg dem på mtv i alla fall. På morgonen om ni undrar varför mtw. Det positiva - de typ säljer sig själva och är phett sexiga oxh kul att titta på. All musik är typ mjukporr nuförtiden. Det negativa - de kommer föda en hel ny jävla generation av emos/svartfjortisar. Visst, en del är snygga. Som typ jag. Men de flesta är bara tjocka. Och nej, min personliga åsikt är oftast att tjocka människor är fula. Inte alltid. Men att vara tjock tycker inte jag är snyggt. Ska någon slå mig nu eller? Humdidum, I feel so untouched right now need you so much some how.. Humdum. Men jag kan ju fan inte ha på det i bakgrunden. Då missar jag ju videon och får bara musiken. Och dessutom kan ju youtube ta sig när detgäller bildkvalité. Gaah. Får bli tillbaka till Jenny wilson igen.

En annan sak jag tänkt på, det har kommit typ 50 olika humorgrupper som gör parodi på att pop är så lätt att göra. Lonely Island, Jon lajoie gjorde en, osv osv. Kan länka sen. Hah, eller inte. Orkar inte.

En annan grej, jag fattar inte hur folk kan hinna med att lyssna på typ tjugo låtar av en artist på en kväll. Jag hinner med typ två låtar med tre olika. Och då orkar jag sällan lyssna på hela. Jag kanske har någon slags personlighetsstörning. Kanske behöver en diagnos. Okej, nuförtiden lyssnarjag faktisktganska ofta klart på låtarna. Okejdå. Alltid. Jag låtsas bara. Spotify är najs dock.

Men vafan nu blir jag riktigt arg på "the veronicas". Tjejer ska ju fan inte få lära sig att vilja ha sex. Det är ju inte ok. Tjejer ska vara blyga och alla killar måste vara de som alltid tar initiativer till sånt. Det är ju klart Obs! Ironi på gång. Orkar inte länka till wikipedia denna gång.
Dagens påstående: Jag tror att jag skulle bli en bra general. En kass militär, men en sjukt bra general. Tänkte bara säga det.
Dagens sanning: Jenny Wilson var sjukt bra live. Inte alls lika bra annars. Tråkigt. Hon var så jävla cool också.
Dagens låt: Like a fading Rainbow med ovan nämnda artist.Det var allt för ikväll. Hej och välkommna det är jag som är Astronauten.

Charles - Onsdag trettonde maj

Jag är irriterad på "retrogamers", eller vad fan de nu vill kalla sig. Och tv-spelsnördar. Och dåliga datornördar. Inte folk som kodar egna skojjiga program och dylikt dock. Dem har jag bara respekt för.
Men jävla nördar som sitter och lirar spel som de tycker är såå nostalgiska, när de fan inte ens var födda när de kom ut. Fan ta dem. Okej, om man gillar enkla spel så är väl det ok. Och om man tycker att super nintendo är häftigt så är väl det ok. De gamla konsolerna är faktiskt rätt snygga. Men när folk kommer och rabblar en massa namn på gamla tv-spel de nyss lärt sig från wikipedia* och kallar dem för klassiker, då har det helvete gått för långt. Jag har aldrig spelat något helvetes retrospel när jag var liten. Jag började spela warcraft 3 när jag var 6 och heroes två innan dess. Och tv-spelsnördar då? Varför är jag irriterad på dem? Enkelt.
De irriterande jävlarna skyller fan** alltid på handkontrollerna. Om de sedan vinner när man till slut gått med på att byta bara för att få dem att hålla käften, då har handkontrollerna ingenting att göra med vem som vinner eller förlorar.

En annan sak jag har tänkt på är att min familj är väldigt olika. Albin och pappa fokuserar starkt på en sak och vill helst inte göra eller låtsas om något annat under tiden, hur mycket än omvärlden försöker påkalla deras uppmärksamhet.
Jag och mamma däremot, vi kan inte hålla fokus på en sak utan tar in allt samtidigt. Som Micheal Scofield på ett ungefär, ni minns väl Prision break? Jag tappar tålamodet på att vänta på när någon teknisk pryl laddar på två sekunder, och börjar göra något annat, och mamma kan inte stänga av när andra pratar runt henne, så hon hör allt. Som James Bond typ. Ta er i akt.

Jag lagade asfrän mat idag, och fransk chokladkaka med chili, lime och mörk choklad. Jag har köpt de där jävla kläderna jag skrivit om i fem dagar nu också. Asfränt. Sen ska jag klippa mig också. Fräsigt ska det bli också.


Dagens ungdomsnostalgi: Vi som kommer ihåg när de kollade med UV-ljus i MTV's "Room Raiders", men inte Vilse i pannkakan. Och, Vi som kommer ihåg när Nintendo 64 var dyrt och häftigt, men aldrig rört vid ett riktigt snes förens det blev populärt här i långsamma Sverige/Norrland för något år sedan.
* Inget ont om att stjäla fakta från wikipedia och låtsas som att man vetat om det i hundra år. Det har jag stor erfarenhet av och rekommenderar varmt.
** Ursäkta språket.

Välkommna stavas med två m. Oftast.


Abdol - Tisdag tolfte maj. Knappt.

Jag skriver typ fler inägg per dag än jag har läsare. Det känns ganska intimt det här. Du, och jag, läsare, och bloggare. Kom litet närmare. Jag behöver närhet. Haha, nej jag skojjar bara.
Nej allvarligt, jag vill ha närhet.Skolan varier väldigt mycket. VIssa uppgifter är dåliga. De kommer man i bästa fall ihåg fram tills nått prov ens avdankade SO-lärare satt ihop, som man gärna har ett par veckor efter att man är klar med arbetet. Och det är inte därför att läraren vill vara säker på att man kommit ihåg det, nejdå, det beror enbart på att den datasal du måste ha för att göra det här extra kreativa examinationsmomentet är upptagen den här veckan. SO-läraren ska gärna vara fyrtionio, gubbig, ha fula glasögon och låtsas vara sexist. De är inte sexister egentligen. De gör det bara för att följa trenden. Annars blir de mobbade av alla andra SO-lärare.


Jag tänkte dela med mig av Astronautens framtidsfunderingar.
1. Ikväll blir det att sova.

Neil - Tisdag tolfte maj

Idag har jag skojjat runt. Varit otrevlig, varit trevlig, klagat på att hk-lärare är sjukt resultatfixerade och sett Amanda prata stockholmska live i svt. Länkar det någon dag senare då jag har tid/orkar leta upp videoklippet. Hon skyller på en gay sminkös, men lyssna inte på henne. Trott att jag varit klar med fysiken men kommit på att jag fortfarande inte är det. har skrivit om min fysikuppgift på min blogg idag också, det börjar gå lite överstyr, något jävla mått av intressant innehåll får jag fan se att klämma in snart. Eller inte.

Dagens åtråvärda åsikt: Att skriva designen på sin blogg är bögigt.
Dagens jämförelse: England; An apple a day keeps he doctor away, Sverige; En tablett om dagen och du slipper barn i magen.
Dagens sanning: Ibland ser man dubbelt. Och; Jag har inga läsare.
Dagens tips: Vänta på pär. Och; Ta ditt ansvar.
Dagnes information: Astronauten är inte homosexuell.
Astronauten är inte homofob.
Astronauten tycker att alla människor förtjänar att behandlas lika, men Astronauten skojjar gärna om att olika individer är "bög" eller liknande, då detta inte alls har någon koppling till deras faktiska sexuella läggning, men är ett sjukt roligt och enkelt sätt att irritera politiskt korrekta ointilligenta människor.Jag tänkte dela med mig av Astronautens framtidsfunderingar.
  •   I sommar blir det London, Trästock, Göteborg, Dissa festivaler, Längta efter Rebecka och gömma mig från solen i min källare. Eller i en tillräckligt stor koffert.
  • Det blir sam juridik på östra till hösten.
  • Jag ska börja köpa mer på second hand.
  • Jag ska sluta skriva om meningslösa saker.
(Jag öskar att jag efter sista punkten knude se ut som Seth Meyers i SNL efter att han just läst upp en nyhet, och väntar på att folk ska skratta, och sedan brister ut i ett mycket kort; "Eah". Det är typ ett jätte, jätte kort skratt)


+ Karre, Karre, Karre, Fisk, Fisk, Fisk.

Hej och välkommna det är jag som är Astronauten. Tack för ikväll.

Yang - Måndag elfte maj

Fick klart fysiken. Typ. Jag undrar hur mycket man lär sig av standardredovisningar. Knappast mer än man hunnit glömma bort och sedan kolla upp igen fyrtio gånger innan man är tjugo. Läst och pratat lite om vännesgrejset. För er som inte hört talas om det än så tänker jag inte berätta för er, efter som att det känns värdelöst att försöka adressera ett kuvert till ingen. Nog med sånt där drygt tjafs om rasism, fattar inte hur det kan engagera människor*; jag är väldigt nöjd med kläderna jag köpte idag och skall köpa imorgon. Have a look någon gång jag har på mig dem. Tänker fan inte ta några bilder. Kräsna jävlar.

Dagens häftigt: Att amanda, http://afterglow.blogg.se/, ska prata på om vännes-incidenterna i Go'morgon Sverige imorgon bitti. Rejält häftigt. Superfränt. Och allvarligt! Glöm inte bort att det är allvarliga grejor. *Läskig musik*
Dagens tips: Joina oss som tänkt ställa väckarklockan på tidigt, typ strax efter sex imorgon bitti, och se Amanda.


-

-
*http://sv.wikipedia.org/wiki/Ironi

Bonnie - Måndag elfte maj

Idag kollade jag på kavajgrejen med Rebecka på myrorna igen. Den har korta ärmar men var sweet ändå. Ska köpa den imorgon. Ska köpa ett par läderskor då också. Passade på att köpa en tröja som Rebecka hittade och en t-shirt också. Missade att göra fysiken idag. Får bli nu ikväll. Shaitamycket skolgrejs nu sista veckorna. Ow right, vi hade balmöte idag också. Det var phett. Fick massa gjort. Måste lämna tillbaka bandspelaren med fnsoldaten i.   Phett.
Dagnes sanning: Att skriva blogg handlar om att skriva saker så att de låter häftigare än de var när de faktiskt hände.
Dagnes låttext: spaceman, med the killers.
Dagens visdomsord: Äppelträd är estetiskt tilltalande, och, Saker som var snygga för fem år sedan är nu fula, och saker som var snygga för 12 år och bakåt är nu snygga.

Buzz - Måndag elfte maj

Med tanke på bildkvalitén så kan ni nu nästan säga att ni varit fulla på mitt rum.

Sigmund - Söndag tionde maj

Idag har jag hängt med conrelias vänner amerikanarna och deras vänner midgårdarna och spelat lazerdome och gitarrat och haft mig på kvällen. Och missat att göra studier och missat att gå och lägga mig tidigt. Det står en bandspelare med en inspelning från en intervju med en före detta fnsoldat bredvid mig. Känner mig stressad tillatt sova. Godnatt.


Dagens visdomdsord: Jesus var hippie.
Dagens sanning: Inte ok är ett bra  sätt att säga sin åsikt.
Dagens otagg: Muntliga nationella i spanska och fysikuppgift till på onsdag.

Man blir ju bög.


Helen - Lördag nionde maj

Jag hittade en grym klädnad till asvlutnings och balgrejsgrejs. Fast det blir till att köpa på måndag om det blir av. Ska klippa mig snart också tror jag. Blir awesome om det blir bra. Blir konstigt om det blir dåligt. Min katt jamar och vill in. Jag släpper in henne. Lyssnar på Ray Charles också. Fränt som fräs. Är fortfarande drågad av lookbook. Sätter upp tavlor på mitt rum. Ska kanske spela bränboll sen. Eller vara med min flickvän. Vi bytte lampor oanför datorn och nu känns det som att solen lyser. Mysigt. Jag hittade en tröja från mitt gamla cisv-läger. Den är mysig.

Dagens visdomsord: Vad i helvete jag blblöder asmycket från min hand.
Dagens citat: "Vi offrar till andarna." - om att ge gammalt bröd till änderna i bäcken.
Dagens fundering: Jag undrar om man blöder bubblor i rymden.

Jurij - Fredag åttonde maj/Lördag nionde maj

Min katt talar om för mig att det regnar ute. Jag ringde en taxi åt en full eller otroligt bakfull finländare för någon vecka sen. Min bror har slutat lyssna på Broder Daniel. På mitt skrivbord ligger en telefon, står en tom kaffekopp, två oinkopplade högtalare, en tom ask toffifee, två sällan använda hantlar med mera. Lookbook är som ett träsk, eller snarare kvicksand, för så fort man tagit steget ut så är det för sent att vända om och man sugs långsamt ned i avgrunden. Det går verkligen inte att ta sig upp. Så innan ni som inte tittar regelbundet använder allas vår underbara vän, nu och för alltid, Google, så beakta att ni blivit varnade.

Jag är osäker på om det här inlägget hör till fredag eller lördag.

Dagens visdomsord: Du blir dummare när du är trött, men har ibland roligare. Och - Counter Strike är coolt.
Dagens tips: Skaffa katt.
Dagens citat: "Darin är ingen produkt, han gör sin egen musik och bestämmer själv de mesta runt hans karriär.
Han har ingen tandställning.
Hans låtar tillför välrden mer än va du någonsin kommer kunna göra!"

- Från svunna tider. Man kan inte göra annat än att hålla med.

Christer - Fredag åttonde maj

Jag är arg på populära bloggar. Blogg.se's portal stoltserar bland annat med en lista över de mest lästa bloggarna i Sverige. Det är djävulskt lätt att sugas in i avgrunden och långsamt jobba sig ner från Kenza, som är populärast, till någon annan längre ned. Jag undrar hur stor mängd av deras läsare som liksom jag tittar in på deras sida för att se varför de är så populära. Men å andra sidan har väl bloggarna en del bevakare också. Jag är nyfikna på vad de finner intressant. Eller egentligen inte. De populäraste bloggarna är ju intressanta för att de är populära. Och lättillgängliga. Det är avslappnande att läsa. Som att läsa en saga innan man somnar. Fast jag läser hellre sagor om magiska grejjor. Det är häftigare.

Dagens visdomsord: Det är svårt att definiera intelligens.
Dagens tips: Det går bra att använda Google för att testa stavningen av ord.


Idag, det är fortfarande fredag, även om klockan är över tolv, har jag druckit vatten, spelat brännboll och haft skola.


Hej och välkommna det är jag som är Astronauten. Tack för ikväll.

RSS 2.0